Artikkelini

Linkkejä kirjoittamiini alan artikkeleihin: 


Kuulumisia Euroopan suurimmilta liha-alan messuilta, Kehittyvä Elintarvike 9.6.2022

Vastuullisuus ruokatrendeissä ja vilja-alalla Suomessa, Kehittyvä Elintarvike 15.2.2022

Kohti vastuullista ravitsemusta,  Kehittyvä Elintarvike 13.12.2021

Some markkinointi perustuu faktoihin ja kokeiluun, Kehittyvä Elintarvike 9.12.2022

Allergeenien hallinta elintarviketuotannossa, Kehittyvä Elintarvike 7.12.2021

Ravitsemussuosituksilla kohti kestävämpää ruokajärjestelmää, Kehittyvä Elintarvike 23.9.2021

Vastuullinen sijoittaminen korostuu elintarvikealalla,  Kehittyvä Elintarvike 13.3.2019

Miten sijoittajat voivat edistää vastuullista ruuantuotantoa?, Teologia.fi 1.2.2019

Vastuullisuus elintarvikeyrityksessä: mistä lähteä liikkeelle? Atao Oy:n blogiteksti 2019

Vastuullisen liiketoiminnan hyödyt, Atao Oy:n blogiteksti 2019


Linkkejä podcasteihin, joissa olen ollut mukana:

Ruoan ja elintarvikkeiden vastuullisuus - vieraana Viivi Wanhalinna, Vastuullisuus työelämässä podcastsarja, Jyväskylän yliopisto


Linkkejä tekemiini haastatteluihin:

Tarkastajana rohkea asiakaspalvelija, Kehittyvä Elintarvike 9.6.2022

Tilastot, teoriat, skenaariot ja ruoka kiehtovat ekonomistia, Kehittyvä Elintarvike 10.8.2022




Avaa valikon


Kommentit